Λογιστικό γραφείο Άγιος Δημήτριος

Λογιστικό γραφείο Άγιος Δημήτριος – Οικονομολόγοι

Λογιστικό γραφείο Άγιος Δημήτριος. Προσφέρουμε Υπηρεσίες Φορολογικού Προγραμματισμού, Φορολογικής Προετοιμασίας & Λογιστικών Φορολογικών Υπηρεσιών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και εξωτερικής ανάθεσης υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου σε όλη την Αττική.

Το γραφείο μας με πλήρεις υπηρεσίες, έχει αναπτύξει πολύτιμη τεχνογνωσία στις λογιστικές και φορολογικές πρακτικές. Προσπαθούμε να βρούμε την τέλεια ισορροπία μεταξύ της προσεγμένης εξυπηρέτησης και της επαγγελματικής εμπειρίας και γνώσης. Στόχος μας είναι να καθοδηγήσουμε την επιχείρησή σας ώστε να γίνει πιο επιτυχημένη και οικονομικά σταθερή.

Λογιστικό γραφείο Άγιος Δημήτριος – Λογιστές Α Τάξης

Στο γραφείο μας είμαστε Πιστοποιημένοι Επαγγελματίες Οικονομολόγοι και Λογιστές Α΄Τάξης και έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να έχετε τη μέγιστη απόδοση. Από φορολογική προετοιμασία, προγραμματισμό και υποστήριξη φορολογικών ελέγχων μέχρι επιχειρηματικές και μεμονωμένες λογιστικές υπηρεσίες.

Από το 1995, το γραφείο μας, είναι εν ενεργεία εξωτερικός πάροχος φορολογικών, λογιστικών υπηρεσιών, εσωτερικού ελέγχου υπηρεσιών, επιμόρφωσης στελεχών οικονομικής διοίκησης και σύμβουλος επιχειρήσεων. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις λογιστικές και φορολογικές ανάγκες της επιχείρησής σας, χρηματοοικονομική συμβουλευτική και φορολογικό σχεδιασμό για μικρές επιχειρήσεις και εταιρείες, εταιρικές σχέσεις μαζί με τα άτομα που κατέχουν αυτές τις επιχειρήσεις.

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές των λογιστικών υπηρεσιών για μικρές επιχειρήσεις είναι η σωστή οργάνωση της επιχείρησής σας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε καλύτερο κεφάλαιο όταν χρειάζεται για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας ή την επίλυση μιας προσωρινής κατάστασης. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε σωστά την επιχείρησή σας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις οικονομικές ανάγκες που θα αντιμετωπίσει στο σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε επικοινωνώντας μαζί μας, ώστε να μάθουμε για την επιχείρησή σας και τι χρειάζεστε για να υποστηρίξετε τον τρόπο ζωής που επιθυμείτε ως ιδιοκτήτης επιχείρησης. Είτε είστε startup επιχείρηση, σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή έχετε μια τρέχουσα επιχείρηση που δεν παράγει αυτό που ελπίζατε, απευθυνθείτε σε εμάς για υποστήριξη για να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο επιτυχίας σας.

Σταματήστε να αφιερώνετε τόσες ώρες στην τήρηση βιβλίων της επιχείρησής σας και πάρτε την έξυπνη απόφαση να μας αναθέσετε αυτές τις δραστηριότητες στο γραφείο μας. Νέες και καθιερωμένες επιχειρήσεις σε όλη την περιοχή της Αττικής μας εμπιστεύονται να τις βοηθήσουμε με τα λογιστικά τους καθήκοντα, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν για τα πράγματα που διατηρούν τις δραστηριότητές τους σε λειτουργία.

Έχουμε πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας στην τήρηση βιβλίων επιχειρήσεων και μπορούμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας και μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα αρχεία σας είναι πάντα ακριβή και ενημερωμένα.

Ως εξωτερικός πάροχος οικονομολογικών και λογιστικών υπηρεσιών είμαστε πάντα εδώ όταν μας χρειάζεστε. Θα επικοινωνούμε μαζί σας με συνέπεια με βάση το πρόγραμμά σας και είμαστε πάντα ανταποκρινόμενοι και διαθέσιμοι για να ελέγξουμε τι χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Εσωτερικοί έλεγχοι / Εξωτερική ανάθεση εσωτερικού ελέγχου

Οι εσωτερικοί έλεγχοι αναπτύσσονται από την ίδια την εταιρεία ή έναν εξειδικευμένο εσωτερικό ελεγκτή για την πρόληψη/εντοπισμό σφαλμάτων ή απάτης εντός της επιχείρησης. Είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία μιας κερδοφόρας επιχείρησης προστατεύοντας τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας (μετρητά, αποθέματα, πάγια στοιχεία κ.λπ.). Οι εσωτερικοί έλεγχοι συμβάλλουν στην επαλήθευση της ακρίβειας και της πληρότητας των λογιστικών δεδομένων και βοηθούν στην παραγωγή αξιόπιστων οικονομικών καταστάσεων και πληροφοριών διαχείρισης. Τα βασικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τη συμφωνία εσόδων σε μετρητά με καταθέσεις στο γενικό καθολικό, διαχωρισμό καθηκόντων, καταμέτρηση/επιθεώρηση αποθέματος για ελλείποντα/κατεστραμμένα αγαθά και υπογραφές από το βασικό προσωπικό πριν από την πραγματοποίηση κεφαλαιουχικών δαπανών.

Εάν η εταιρεία σας δεν έχει αναπτύξει εσωτερικούς ελέγχους, μπορούμε να βοηθήσουμε στο σχεδιασμό των ελέγχων και στη δημιουργία ενός σχεδίου για εφαρμογή.

Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε υπηρετώντας ως γραφείο εξωτερικής ανάθεσης του εσωτερικού ελέγχου της επιχείρησής σας. Σε αυτόν τον τύπο δέσμευσης, θα αξιολογήσουμε τον τρέχοντα σχεδιασμό των εσωτερικών ελέγχων της εταιρείας σας, θα ελέγξουμε όλους τους εσωτερικούς ελέγχους σας και θα αναφέρουμε τις ελλείψεις. Η επισήμανση και η διόρθωση αυτών των ελλείψεων θα ενισχύσει και θα διασφαλίσει την εκτίμηση των κινδύνων στην εταιρεία σας σημαντικά, και θα δώσει τον τόνο στους υπαλλήλους να εργάζονται ηθικά και αποτελεσματικά.

Προγραμματίστε τη διαβούλευση μαζί μας σήμερα ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε την επιχείρησή σας με τις οικονομολογικές, λογιστικές, φορολογικές και εξωτερικής ανάθεσης εσωτερικού ελέγχου υπηρεσίες μας.

Τα θεμέλια του γραφείου μας είναι χτισμένα στο βάθος της γνώσης και της εμπειρίας μας που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την παροχή προσωπικής προσοχής σε όλους τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε και να καλλιεργήσουμε ικανοποιημένες σχέσεις με τους πελάτες. Προσπαθούμε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πελάτη που προσθέτει αξία στην επιχείρησή σας και υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Εξυπηρετούμε με συνέπεια την περιοχή στον Άγιο Δημήτριο

    You cannot copy content of this page

    Καλέστε μας