Λογιστικό Γραφείο Νέος Κόσμος

Λογιστικό Γραφείο Νέος Κόσμος. Όταν πρέπει να εστιάσετε στον πυρήνα της επιχείρησής σας, η εξωτερική ανάθεση των λογιστικών υπηρεσιών σας μπορεί να είναι μια εξαιρετική στρατηγική. Το γραφείο μας μπορεί να συμπληρώσει και να εκτελέσει τις λογιστικές σας λειτουργίες επιτόπου ή εκτός έδρας για όσο διάστημα ο οργανισμός σας χρειάζεται τις υπηρεσίες μας.

Είτε η δική σας είναι μια αναδυόμενη ή εδραιωμένη επιχείρηση, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σύνθετη δραστηριότητα προγράμματος σας δίνουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε για λογιστικές υπηρεσίες που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Μπορούμε να βοηθήσουμε ως Λογιστικό Γραφείο Νέος Κόσμος με:

 • Έλεγχος λογιστικών αρχείων
 • Λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες
 • Ανάλυση, υλοποίηση και εκπαίδευση προσωπικού λογιστηρίων και στελεχών διοίκησης
 • Ανάλυση οικονομικών καταστάσεων
 • Σύνταξη μηνιαίων ή/και τριμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων
 • Συντονισμός κλεισίματος των οικονομικών αρχείων τέλους χρήσης
 • Προετοιμασία και καθοδήγηση σας κατά τη διάρκεια του ετήσιου ελέγχου σας
 • Προετοιμασία και παρακολούθηση του προϋπολογισμού
 • Δημιουργία και παρακολούθηση ταμειακών ροών
 • Μη αυτόματη ανάπτυξη πολιτικών και διαδικασιών
 • Δημιουργία εσωτερικών ελέγχων
 • Εκπαίδευση οικονομικού προσωπικού

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο, να επικεντρώσετε εκ νέου τους πόρους σας και να βελτιώσετε τις δραστηριότητές σας. Το γραφείο μας είναι πιστοποιημένο από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας. Διαθέτουμε άδεια ασκήσεως οικονομολογικών υπηρεσιών και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή Α΄Τάξης, και είμαστε σε θέση με επιστημονική επάρκεια  να παρέχουμε ποιοτικές λογιστικές υπηρεσίες για να καλύψει τις ανάγκες σας και να επιλύσει τα σημεία που χρήζουν διερευνητικής ανάλυσης.

Γιατί να επιλέξετε Προσαρμόσιμες Υπηρεσίες Εξωτερικής Ανάθεσης Λογιστικών Υπηρεσιών;

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την τήρηση βιβλίων και τη λογιστική σε εξωτερικούς συνεργάτες, μπορεί να αναρωτιέστε ποια μπορεί να είναι τα οφέλη. Τα οφέλη της εξωτερικής ανάθεσης περιλαμβάνουν:

Χαμηλότερο κόστος:  Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πιστεύουν ότι πρέπει να προσλάβουν έναν εσωτερικό λογιστή εάν θέλουν επαγγελματική τήρηση βιβλίων και λογιστικών. Ένας επαγγελματίας πλήρους απασχόλησης είναι μια σημαντική επένδυση όσον αφορά τις προσλήψεις, τον μισθό, τις παροχές και το κόστος ασφάλισης. Η εξωτερική ανάθεση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λογιστική επαγγελματικής ποιότητας χωρίς δέσμευση ή κόστος, απελευθερώνοντας τις ταμειακές ροές σας.

Εξοικονόμηση χρόνου:  Εκτός από δαπανηρή, η πρόσληψη ενός εσωτερικού λογιστή μπορεί να είναι και χρονοβόρα. Η διαδικασία πρόσληψης, εξέτασης, συνεντεύξεων, επιλογής, ενσωμάτωσης και εκπαίδευσης ενός επαγγελματία μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες. Με την εξωτερική λογιστική υπηρεσία από το γραφείο μας, μπορείτε να έχετε επαγγελματικές λογιστικές υπηρεσίες πολύ γρήγορα, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να αφιερώσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Λογιστική σωστή στο μέγεθος:  Εάν είστε μια μικρή ή μεσαία εταιρεία, μπορείτε να λάβετε τις λογιστικές υπηρεσίες που χρειάζεστε με εξωτερική ανάθεση, είτε χρειάζεστε βοήθεια πλήρους απασχόλησης, περιστασιακή υποστήριξη τήρησης βιβλίων ή επίπεδο υπηρεσιών που αλλάζει με την εποχή και τις επικρατούσες νομοθετικές ρυθμίσεις. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει και ευδοκιμεί, μπορείτε να προσαρμόσετε τις υπηρεσίες σας για να λαμβάνετε πάντα την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Επαγγελματική λογιστική βοήθεια: Υπάρχει λογισμικό που υπόσχεται να σας βοηθήσει με την τήρηση βιβλίων και φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα, αλλά πόσο σίγουροι είστε ότι συμμορφώνεστε πλήρως με περίπλοκους και μεταβαλλόμενους φορολογικούς κώδικες και απαιτήσεις; Όταν αναθέτετε δραστηριότητες της οικονομικής σας διεύθυνσης στο γραφείο μας ως  εξωτερικοί συνεργάτες, λαμβάνετε λογιστική από έναν επαγγελματία που είναι πιστοποιημένος σε δημόσιες πλατφόρμες (Ο.Ε.Ε., Α.Α.Δ.Ε.) και παρακολουθεί τις ρυθμιστικές και φορολογικές αλλαγές.

Τι κάνει τις υπηρεσίες μας διαφορετικές;

Μαζί μας απολαμβάνετε:

Ο βαθμός ελέγχου που προτιμάτε: Ένας λόγος που οι επιχειρήσεις διστάζουν να αναθέσουν σε εξωτερικούς συνεργάτες είναι ότι οι ιδιοκτήτες ανησυχούν να διατηρήσουν τον έλεγχο των οικονομικών τους. Με το γραφείο μας, μένεις σταθερά στη θέση του οδηγού. Διατηρείτε πλήρη πρόσβαση στα βιβλία σας και σας παρέχουμε έγκαιρα οικονομικά στοιχεία εβδομαδιαία, μηνιαία ή τριμηνιαία με βάση τις ανάγκες σας. Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω μηνύματος κειμένου, email, τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης.

Προσαρμοσμένες λογιστικές υπηρεσίες: Το γραφείο μας σέβεται τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας, γι’ αυτό αφιερώνουμε χρόνο για να μάθουμε τους οικονομικούς σας στόχους και να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Είτε χρειάζεστε στρατηγικές ελαχιστοποίησης φόρων, τυπική τήρηση λογιστικών βιβλίων ή κάτι μοναδικό, θα εργαστούμε για να βρούμε λύσεις φτιαγμένες για εσάς.

Είμαστε γραφείο οικονομολογικών και λογιστικών υπηρεσιών που νοιάζεται για την επιχείρησή σας:  Από το 1995, το γραφείο μας  βοηθά τις εταιρείες στην περιοχή της Αττικής να ευδοκιμήσουν. Δεν παρέχουμε μόνο λογιστικές υπηρεσίες συναλλαγών και φορολογικές υπηρεσίες. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως συνεργάτες στην επιτυχία σας και εργαζόμαστε με ακεραιότητα και αριστεία για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε οικονομικά.

Με σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας:  Το γραφείο μας έχει συνεργαστεί με μια ποικιλία ατόμων και επιχειρήσεων στην Αττική. Παράλληλα το γραφείο μας προσφέρει εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια σε στελέχη επιχειρήσεων  που θέλεουν να λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση για να παρακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές και τις αλλαγές στον κλάδο της λογιστικής, χρηματοοικονομικής διοίκησης, εγκληματολογικής λογιστικής και ελεγκτικής.

Εξυπηρετούμε με συνέπεια την περιοχή στον Νέο Κόσμο.

  You cannot copy content of this page

  Καλέστε μας