Λογιστικό Γραφείο Κουκάκι

Λογιστικό Γραφείο Κουκάκι – Οικονομολόγοι

Λογιστικό Γραφείο Κουκάκι. Η λογιστική είναι μέρος κάθε επιτυχημένης επιχείρησης. Οι λογιστές διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην τήρηση βιβλίων, τον έλεγχο, τις υπηρεσίες φορολογικής προετοιμασίας και την παροχή συμβουλών μεταξύ άλλων ρόλων.

Η εξωτερική ανάθεση των λογιστικών σας αναγκών σάς επιτρέπει να εστιάσετε στην κύρια επιχείρησή σας. Προσφέρουμε τη λογιστική συνέχεια και ποιότητα που σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας με σιγουριά και διαφάνεια.

Λογιστικό Γραφείο Κουκάκι – Οικονομολόγος Εγκληματολόγος

Ανεξάρτητα από την κατάστασή σας, εξακολουθείτε να χρειάζεστε πρόσβαση στις κρίσιμες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία της επιχείρησής σας – και θέλετε επίσης να διασφαλίσετε ότι οι μηνιαίες λειτουργίες τήρησης λογιστικών βιβλίων και λοιπών αναφορών τηρούνται. Συνεργαζόμαστε στενά με τη διοίκησή σας για να παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες που είναι αναπόσπαστες για τη διατήρηση της επιτυχίας της επιχείρησής σας.

Το γραφείο μας είναι πιστοποιημένο και έμπειρος πάροχος λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών με εξωτερική ανάθεση. Προσφέρουμε υπηρεσίες λογιστικής και χρηματοοικονομικής και πέρα ​​από αυτές που καλύπτουν τις μοναδικές σας ανάγκες και ταιριάζουν με τις υπάρχουσες λειτουργίες σας. Έχοντας πλήρη κατανόηση της φορολογικής νομοθεσίας και των οικονομικών κανονισμών, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία σας ως έμπιστος σύμβουλος για να παρέχουμε και να διασφαλίζουμε τη συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς – πάντα συνεπείς με ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες.

Όταν εργάζεστε μαζί μας, η υπηρεσία που λαμβάνετε είναι σχεδιασμένη για εσάς και την επιχείρησή σας. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για την προετοιμασία αναφορών  διαχείρισης είτε θέλετε λογιστικές υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν με τις μηνιαίες λειτουργίες τήρησης βιβλίων και αναφορών, το γραφείο μας  έχει δεσμευτεί να παρέχει το σωστό επίπεδο υποστήριξης. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κατηγορία λογιστικών υπηρεσιών που να ταιριάζει στις ανάγκες σας – ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας με ευρεία τεχνογνωσία. Η προσέγγισή μας στις λογιστικές υπηρεσίες ενδεικτικά περιλαμβάνουν :

  • Φορολογικός σχεδιασμός επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων.
  • Υπηρεσίες οικονομικών καταστάσεων.
  • Διασφάλιση της λογιστικής και φορολογικής συμμόρφωσης με τις εθνικές νομοθετικές απαιτήσεις συμμόρφωσης.
  • Σύνταξη αναφορών που παρέχονται σε καθορισμένες μηνιαίες προθεσμίες και περιλαμβάνουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες που χρειάζεστε με ακρίβεια και προσφέρουν τη διαφάνεια που απαιτούν τα ενδιαφερόμενα μέρη σας.
  • Παροχή λογιστικών υπηρεσιών για την καθημερινή λογιστική και φορολογική συμμόρφωση, καθώς και για πιο σύνθετες εργασίες.
  • Υποστήριξη των οικονομικών και λογιστικών μετασχηματισμών σας.

Διασφάλιση των Συμφερόντων σας με διαφάνεια

Διασφαλίζουμε ότι η εταιρεία σας συμμορφώνεται πλήρως με τους οικονομικούς κανονισμούς της Ελλάδας προετοιμάζοντας και υποβάλλοντας όλες τις μηνιαίες και ετήσιες υποβολές που απαιτούνται από τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΕΛΠ) και την φορολογική νομοθεσία.

Εσωτερικός Έλεγχος. Παρέχουμε υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου για μια σειρά πελατών.

Φορολογική Συμβουλευτική. Ως φορολογικοί λογιστές αξιολογούμε πόσο αποτελεσματική είναι η φορολογική δομή της επιχείρησής σας και σας απαλλάσσουμε από κάθε διοικητικό φόρτο συμμόρφωσης με τη φορολογική νομοθεσία.

Δέουσα Επιμέλεια. Έχουμε βοηθήσει με επιτυχία πελάτες με πωλήσεις και αγορές από μερικές χιλιάδες έως και πολλών εκατομμυρίων ευρώ συναλλαγές. Είμαστε σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής για να βοηθήσουμε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων. Η διαχείριση των οικονομικών σας μπορεί να είναι χρονοβόρα, αφήστε έναν επαγγελματία να τα διαχειριστεί για εσάς. Είτε χρειάζεστε μηνιαίους, τριμηνιαίους ή ετήσιους λογαριασμούς διαχείρισης, μπορούμε να παρέχουμε γρήγορες, ακριβείς αναφορές και οικονομικές καταστάσεις.

Κατάσταση Μισθοδοσίας. Πλήρεις υπηρεσίες μισθοδοσίας για τους υπαλλήλους σας. Υπολογίζουμε και σας παρέχουμε μισθοδοτικές και ασφαλιστικές καταστάσεις. Ετοιμάζουμε όλες τις νόμιμες δηλώσεις σας και τις υποβάλλουμε με την επιφύλαξη της έγκρισής σας.

Οι οικονομικές καταστάσεις τέλους μήνα, όπως τα κέρδη και οι ζημίες και η προετοιμασία του ετήσιου ισολογισμού αποτελούν επίσης μέρος της συνεχούς εργασίας μας με τους πελάτες μας.

Λογιστικό Γραφείο Κουκάκι – Φορολογικός Έλεγχος Επιχειρήσεων και Εταιρειών

Οι ευέλικτες δεσμεύσεις μας μας επιτρέπουν να συνδυάζουμε και να ταιριάζουμε τις υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λογιστική σας επένδυση. Το γραφείο μας συνεργάζεται μαζί σας για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες της επιχείρησής σας και να σχεδιάσει για μελλοντική ανάπτυξη.

Συνεργαζόμαστε επίσης με τους πελάτες μας για να ρυθμίσουμε προσαρμοσμένους πίνακες εργαλείων δεδομένων για να ενδυναμώσουμε την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Η βελτιστοποίηση των οικονομικών ελέγχων και η κοινή χρήση δεδομένων είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Προσφέρουμε λογιστική υποστήριξη και συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να βρούμε τον σωστό συνδυασμό υπηρεσιών για την επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων, προϋπολογισμών και χρονοδιαγραμμάτων της εταιρείας σας. Η πλειονότητα των δεσμεύσεών μας λειτουργούν σε μηνιαία προγράμματα διατήρησης που μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε προληπτικά μαζί σας. Αυτές οι δεσμεύσεις τιμολογούνται με βάση τις ανάγκες και την πολυπλοκότητα της επιχείρησής σας.

Εξυπηρετούμε την περιοχή στο Κουκάκι με συνέπεια και ευθύνη.

    You cannot copy content of this page

    Καλέστε μας