Επόμενα βήματα

Διαδικασία επόμενων βημάτων για τις υπηρεσίες τις TWS:

01.

Καλέστε στο +30 6973304697 για να μας αναφέρετε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα σας. Εάν πρέπει να αφήσετε ένα μήνυμα, η κλήση σας θα επιστραφεί εντός 24 ωρών.

02.

Συμπληρώστε την ψηφιακή φόρμα «Επικοινωνήστε μαζί μας» που περιλαμβάνεται στον ιστότοπό μας για να παράσχετε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση του ζητήματός σας και τον καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μαζί σας για να συζητήσουμε το θέμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως μετά την παραλαβή της ηλεκτρονικής υποβολής της φόρμας επικοινωνίας σας.

03.

Ένας αντιπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να σας προσφέρει μια δωρεάν προφορική διαβούλευση για να αξιολογήσει το πρόβλημά σας και να καθορίσει εάν μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες σας.

04.

Εάν είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε, θα σας προωθήσουμε μια επιστολή δέσμευσης που περιγράφει τις λεπτομέρειες που συζητήσαμε κατά την εξυπηρέτηση της υπόθεσής σας μαζί με τη δομή των τελών (χρέωση) για να το πράξουμε. Εάν συμφωνείτε με τους όρους / προϋποθέσεις και επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, θα πρέπει να υπογράψετε (ψηφιακά ή φυσικά) την επιστολή δέσμευσης και να την επιστρέψετε στην TWS, μαζί με το ποσό παρακράτησης που αναφέρεται στη συμφωνία. Απαιτούμε ένα χρηματικό ποσό που είναι ανάλογο με το έργο που πρέπει να εκτελεστεί πριν ξεκινήσουμε την εργασία για λογαριασμό του πελάτη μας. Τα ποσά συγκράτησης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το επίπεδο και τη συντομία της εργασίας που πρέπει να εκτελεστεί.

05.

Μόλις λάβουμε τόσο την υπογεγραμμένη επιστολή δέσμευσης όσο και τα κεφάλαια που σχετίζονται με αυτήν, θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε για την υπόθεσή σας και να την ολοκληρώσουμε, παρέχοντας ενημερώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια για να σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο και τα πιθανά επόμενα βήματα.

06.

Εάν διαπιστωθεί ότι το ζήτημά σας δεν εξυπηρετείται καλύτερα από την TWS, θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε προτάσεις ή να σας βοηθήσουμε να έρθετε σε επαφή με άλλες οντότητες που μπορεί να σας βοηθήσουν να αναζητήσετε επίλυση του ζητήματος.