Υπηρεσίες

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Οι Υπηρεσίες μας

Τι προσφέρουμε

Δηλώσεις Φόρου Εισοδήματος

Δηλώσεις Φόρου Εισοδήματος

Σε ένα περιβάλλον μεγαλύτερης ψηφιοποίησης, αυξημένου ελέγχου και αυξανόμενων κυρώσεων, η διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους φορολογικούς κανόνες δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική - ή μεγαλύτερη πρόκληση.

Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός

Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός

Η χρηματοοικονομική ανάλυση είναι η διαδικασία αξιολόγησης επιχειρήσεων, έργων, προϋπολογισμών και άλλων συναλλαγών που σχετίζονται με τα χρηματοοικονομικά για να προσδιοριστεί η απόδοση και η καταλληλότητά τους.

Εξωτερική-ανάθεση-των-λογιστικών-υπηρεσιών

Ανάθεση Λογιστικών Υπηρεσιών

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες οικονομολόγους, μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, κατέχοντες άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος (Π.Δ. 475/1991), εγκληματολόγο, αναλυτή οικονομικού εγκλήματος, στατιστικολόγους, φορολογικούς συμβούλους και λογιστές Α'.

Οικονομική-και-Χρηματοοικονομική-Εγκληματολογία

Οικονομική και Χρηματοοικονομική Εγκληματολογία

Σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία η οικονομική ή χρηματοοικονομική εγκληματολογία είναι ένας τομέας που συνδυάζει το ερευνητικό έργο της εγκληματολογίας με τις πρακτικές της οικονομικής, της χρηματοοικονομικής ή της λογιστικής.

Χρηματοοικονομική-Διαχείριση

Χρηματοοικονομική Διαχείριση

Παρέχουμε μια εξειδικευμένη λίστα υπηρεσιών χρηματοοικονομικής διαχείρισης που είναι χτισμένες γύρω από τους πυλώνες των βέλτιστων πρακτικών, των διεθνών προτύπων και της προσαρμογής των τοπικών αναγκών και της οικονομίας και της κοινωνίας.

Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός και λογιστική

Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός και λογιστική

Ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός και η λογιστική είναι δύο κρίσιμα στοιχεία για τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Η μείωση των γενικών εξόδων και η βελτίωση της οικονομικής ηγεσίας είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία όλων των εταιρειών.

Εταιρικος Φόρος

Εταιρικος Φόρος

Οι εταιρικοί φόροι αποτελούν σημαντικό μέρος των δαπανών που βαρύνουν τις εταιρείες. Ειδικότερα οι πολυεθνικές εταιρείες έχουν  σχεδόν οι περισσότερες πολιτική εμμονής με την αποτελεσματικότητα.

Χρηματοοικονομικη Συμβουλευτικη

Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική

Οι υπηρεσίες χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και ανάλυσης σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών, επενδύσεων και χρηματοοικονομικών σχεδιασμού.

Φορολογικός Έλεγχος Επιχειρήσεων/ Φυσικών Προσώπων

Φορολογικός Έλεγχος

Φορολογικός Έλεγχος Επιχειρήσεων/ Φυσικών Προσώπων. Διαδικασία φορολογικού ελέγχου από ειδικούς επαγγελματίες με εις βάθος πείρα.

You cannot copy content of this page

Καλέστε μας