Συχνές ερωτήσεις

Οι πιο συχνές ερωτήσεις στην TWS

Εμπειρία: Έχουμε δεκαετίες εμπειρίας στη διερεύνηση εξελιγμένων ποινικών υποθέσεων με την ιδιότητα του Εγκληματολόγου – αναλυτή εγκλήματος (MSc. Hons in Criminology). Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μας βυθιζόμαστε σε μια κουλτούρα διερεύνησης εξελιγμένων θεμάτων που είναι απαράμιλλη σε οποιονδήποτε άλλο οργανισμό. Συνδυάζουμε αυτές τις δεξιότητες με πολυετή εμπειρία στη διερεύνηση σύνθετων οικονομικών εγκλημάτων.

Προσπαθούμε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης στους πελάτες μας σε ό, τι κάνουμε γι ‘αυτούς. Το σύνθημά μας είναι Πιστότητα, Συνέπεια, Ακεραιότητα και Υπηρεσία (TWS). Παρέχουμε υπηρεσίες με εξατομικευμένο τρόπο για όσους εκτιμούν τις επαγγελματικές και αποτελεσματικές ερευνητικές υπηρεσίες και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για την εμπειρία μας.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα “Επικοινωνήστε μαζί μας” σε αυτόν τον ιστότοπο και δώστε ένα σημείο επαφής, email και αριθμό τηλεφώνου και μια προτιμώμενη ώρα για την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Ένας από τους αντιπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα συζητήσει το θέμα για να καθορίσει εάν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Εάν είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας, θα σας στείλουμε μια επιστολή δέσμευσης που θα περιγράφει λεπτομερώς την προτεινόμενη συμφωνία μας και την απαιτούμενη αμοιβή μας. Εάν η TWS δεν είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει, ενδέχεται να είμαστε σε θέση να σας παραπέμψουμε σε κάποιον.

Χρεώνουμε μια ωριαία τιμή για τις υπηρεσίες μας και αυτή η τιμή βασίζεται στο σύνολο δεξιοτήτων του Ερευνητή ή/και του Αναλυτή που εργάζεται για την απασχόλησή σας. Οι αμοιβές περιγράφονται λεπτομερώς στην επιστολή δέσμευσης.

Όλες οι περιπτώσεις είναι διαφορετικές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε το θέμα σας μαζί σας και να σας δώσουμε την άποψή μας για την πιθανή διάρκεια της υπόθεσης.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Αθήνα, Ελλάδα

Μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε εθνικό επίπεδο. Η TWS μπορεί να συνεργαστεί και να υποστηρίξει διάφορους ιδιωτικούς ερευνητές, δικηγορικά γραφεία και υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε άλλες γεωγραφικές περιοχές, ανάλογα με την κατάσταση.

Ένα διαδικτυακό σεμινάριο είναι ένας βολικός τρόπος για να παρακολουθήσετε ζωντανά εκπαιδευτικά προγράμματα. Ο ήχος μπορεί να προσπελαστεί μέσω τηλεφωνικών γραμμών ή μέσω Διαδικτύου και το γραπτό περιεχόμενο (διαφάνειες, έγγραφα κ.λπ.) είναι προσβάσιμο μέσω Διαδικτύου.

Επιλέξτε το διαδικτυακό σεμινάριο / πρόγραμμα που παρατίθεται με βάση το όνομα του θέματος. Συμπληρώστε την  φόρμα επικοινωνίας και τον τίτλο του σεμιναρίου. Θα λάβετε ένα e-mail με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού μας στον οποίο μπορείτε να κάνετε την πληρωμή. Εν συνεχεία Θα λάβετε μια επιβεβαίωση της εγγραφής σας στο σεμινάριο και τον σύνδεσμο σύνδεσης στο καταχωρημένο e-mail σας μόλις διεκπεραιωθεί η πληρωμή σας και το σχετικό φορολογικό στοιχείο από εμάς.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η TWS ένας μοναδικός προορισμός για όλες τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες στον τομέα της εκληματολογικής λογιστικής και οικονομικής εγκληματολογίας. Διαθέτουμε επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση στα σεμινάριά μας. Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι χρονικά και οικονομικά αποδοτικά και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από οπουδήποτε θέλετε.

Ναί! Η TWS διοργανώνει ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια που προορίζονται να είναι διαδραστικά.

Η TWS θα σας στείλει πληροφορίες καθώς και υπενθυμίσεις για επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια της επιλογής σας. Ωστόσο, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια απλή φόρμα για να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας, η οποία θα γίνεται με αυστηρή εμπιστευτικότητα.

Σας προτείνουμε να συνδεθείτε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη του διαδικτυακού σεμιναρίου. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε αρκετό χρόνο για να ελέγξετε εάν ο ήχος και το βίντεο του υπολογιστή σας είναι καλά.

Ναι, δίνονται ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης στο σεμινάριο της TWS η οποία στέλνεται στο e-mail σας καθώς και αναλυτικές σημειώσεις μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και εντός 48 ωρών.

Ναι, εισηγούμαστε αποκλειστικά προσαρμοσμένο διαδικτυακό σεμινάριο για οργανισμούς. Στείλτε μας λεπτομέρειες για τα θέματα που αναζητάτε για εκπαίδευση και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Η TWS σέβεται τον χρόνο, το ενδιαφέρον και τον χώρο σας στα εισερχόμενά σας. Στέλνουμε πληροφορίες στους πελάτες μας σε διαδικτυακά σεμινάρια που σχετίζονται με την επιλογή των τομέων ενδιαφέροντός τους. Εάν θέλετε να λαμβάνετε διαδικτυακά σεμινάρια από άλλες περιοχές, πρέπει απλώς να μας ενημερώσετε.

Ναι, καλωσορίζουμε τις προτάσεις σας. Για το σκοπό αυτό παρέχεται σύνδεσμος στην αρχική σελίδα.